ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία ή συνδυασμός πληροφοριών που θα μπορούσε να σας ταυτοποιήσει άμεσα (πχ. Ονοματεπώνυμο) ή έμμεσα (πχ. μέσω ψευδοποιημένων δεδομένων όπως το ΑΜΚΑ ή ο ΑΔΤ).  Δηλαδή ότι τα προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνουν την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση κατοικίας, αριθμό κινητού τηλεφώνου, προσωπικές προτιμήσεις, πληροφορίες κοινωνικής πρόνοιας.

Με την παροχή της παρούσας πολιτικής προστασίας, συναινείτε με την συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων από την Εταιρεία, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ – GDPR) και τους παρακάτω όρους χρήσης:

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

Ως υπεύθυνος διαχείρισης είναι εκείνο το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, ή δημόσια αρχή, ή υπηρεσία ή οποιασδήποτε άλλος φορέας που μεμονωμένα ή από κοινού με άλλους προσδιορίζει τους στόχους, τις προϋποθέσεις και τον τρόπο της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Για τους σκοπούς της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων ο υπεύθυνος είναι το www.jackson.gr  εάν δεν συμφωνείτε με την συλλογή, επεξεργασία ή χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από την Εταιρεία, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και την παρούσα πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων της Εταιρείας. Στην περίπτωση αυτή, υπάρχει περίπτωση να μην είναι πλέον διαθέσιμη η υπηρεσία για εσάς.

 

Όλες οι πληροφορίες που πηγαίνουν από τον χρήστη Jackson clothing company. είναι εμπιστευτικές και η  Jackson clothing company έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται απαραίτητο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η Jackson clothing company δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Στην περίπτωση που η Jackson clothing company χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, επιμελείται για την εξασφάλιση του απορρήτου.

Μπορείτε να ζητήσετε όποια στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη κάποιου λάθους.

Για την ασφάλεια σας, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

 

Η Jackson clothing company καταλαβαίνει σε απόλυτο βαθμό  τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλίζεται η υψηλότερη δυνατή ασφάλεια σας.

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες εμπεριέχουν τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, θα είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Για την ταυτοποιήσεις σας χρησιμοποιούνται το e-mail σας και ο προσωπικός μυστικός κωδικός ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας δεδομένα. Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά θέλετε.

Μόνο εσείς έχετε πρόσβαση στα στοιχεία σας μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά εσείς  υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα άτομα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει άμεσα να μας ενημερώσετε, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της Jackson clothing company . δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο άτομο.

Σας προτρέπουμε, για λόγους ασφαλείας, να ελέγχετε τακτικά  το password σας και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα εύκολων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Θα θέλαμε να  σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password.

 

Πληρωμή

 

Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή PayPal είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας.

Η εταιρεία Jackson clothing company δεν κρατάει τα στοιχεία της κάρτας σας ή του λογαριασμού σας. Για την πληρωμή της παραγγελίας, σας μεταφέρεται στην ιστοσελίδα της τράπεζας ALHABANK ή αντίστοιχα στην ιστοσελίδα του PayPal χωρίς να περνάνε από εμάς τα στοιχεία και δεδομένα της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας.

Αυτές οι πληροφορίες μεταφέρονται από εσάς με χρήση κρυπτογραφημένης σύνδεσης στην τράπεζα ALPHABANK ή του PayPal μέσω των συστημάτων ασφαλών συναλλαγών αυτών.

 

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

 

Η Εταιρεία Jackson Kαρυδάκη ΟΕ έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, προκειμένου να συμμορφωθεί με τις εκάστοτε νομικές ή κανονιστικές υποχρεώσεις. Για κάθε σημαντική αλλαγή θα υπάρξει αντίστοιχη ενημέρωση.

 

Η Εταιρεία λαμβάνει πολλά απαραίτητα μέτρα για την προστασία των σημαντικών για εσάς δεδομένων, των οποίων είστε ιδιοκτήτες. Όσο πιο  λίγες πληροφορίες παρέχετε, τόσο λιγότερο έλεγχο έχετε.

Στην περίπτωση που θέλετε να περιηγηθείτε ανώνυμα και δεν επιθυμείτε η συμπεριφορά στην διάρκεια της περιήγησης να αξιολογείται από την Εταιρεία μας και τους πιστοποιημένους συνεργάτες μας, οφείλετε να ρυθμίσετε τον περιηγητή σας.

ΤΑ BRANDS ΜΑΣ

Celio_logo_black
Celio_logo_black
Celio_logo_black
Celio_logo_black
Celio_logo_black
Celio_logo_black

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ανοίξαμε το νέο μας eshop!

Ανοίξαμε το νέο μας eshop!

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε πρώτοι τις νέες παραλαβές και τις προσφορές μας.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Δεν θα το μετανιώσετε.

Pin It on Pinterest